Моята кошница 0 items: 0,00 лв.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

- Цената на доставката е фиксирана на 10 лв за всички населени места в България и не зависи от размера, броя на стоките, тяхното тегло или населено място. 

- Безплатна доставка за поръчки на стойност над 150 лева за цялата страна. Всички поръчки на стойност на 150 лева се доставят безплатно до населено място в рамките на България.

- Извършваме доставки до други държави като за всяка поръчка се предлага индивидуална цена на доставка в зависимост от държавата, срока на доставка и теглото на пратката. Всички вносни мита и такси /ако има такива/ са за сметка на получателя.

- Минимална стойност на поръчката - 20 лева.

СРОК НА ДОСТАВКА

- Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер или наш служител до указания във Вашата поръчка адрес. Срокът за комплектоване за стоките е от 2 до 3 работни дни в зависимост от производителя. Готовите поръчки се изпращат по куриер с доставка на следващия работен ден (включително събота).

РЕКЛАМАЦИИ

- Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

ОТГОВОРНОСТ

- Електронен магазин illka.com не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.